Change to english
 
POLIGRAF
Agentia de detectivi particulari CROMA va propune si o oferta de servicii cu un echipament computerizat si pachetul de programe CPS, de ultima generatie productie S.U.A. marca STOELTING - POLIGRAF (detector de minciuni), cu teste specifice pentru orice categorie de persoane si domeniu de activitate. Testele sunt formulate si aplicate efectiv de catre specialisti psihologi in domeniul psihologiei judiciare, precum Conf. univ. dr. Tudorel Butoi - prim expert in tehnica poligraf.
Testarea sinceritatii si seriozitatii persoanelor care doresc angajarea pe orice functie (verificare curriculum vitae) sau periodic dupa incadrare, la solicitarea societatii angajatoare (societati comerciale, banci, societati de asigurari, societati de asigurari,societati de protectie si securitate, de detectivi, etc).

Se determina:

 • capacitatea de a lucra in anumite conditii;
 • aptitudinile necesare exercitarii unei anumite activitati sau functii;
 • loialitatea fata de angajator;
 • sinceritatea declaratiilor in domeniul asigurarilor;
 • existenta unui anturaj neproductiv sau a unor stari de disconfort care afecteaza activitatea la serviciu;
 • alte detalii si nuante in functie de solicitari;


 • Testarea persoanelor suspecte in sustrageri sau deturnari de bunuri sau valori, la solicitarea celor lezati
  Testarea tinerilor in vederea recrutarii pentru satisfacerea stagiului militar
  Testarea autocontrolului individual la solicitarea persoanei interesate sau in scopul inocentarii
  Testarea membrilor de familie la solicitarea parintilor, sotului (sotiei) etc
  Testarea seriozitatii persoanelor angrenate in desfasurarea unor activitati temporare sau permanente cum ar fi: antrenori, fotbalisti, agenti de vanzari si de asigurari, etc

  Cu privire la rezultatele testarii se pot obtine numai doua variante, respectiv : concluzii de vinovatie in procent de pana la 99.99% inocentarea persoanei in cauza (expresie provenita din limba franceza "innocent" sau limba latina "inocens" care inseamna : curat la suflet ; caruia nu i se poate imputa nimic ; nevinovatie ; candid - conform Dictionarului explicativ al limbii romane " DEX ", al Academiei Romane, Editia a II-a, pagina 493).