Change to english
 
   
NOVA SECURITY

Societatea noastra este o societate cu capital integral romanesc, fondata in anul 2001, din dorinta fireasca de a veni in sprijinul cetatenilor pentru asigurarea securitatii persoanelor si a bunurilor, protectia impotriva agresiunilor fizice, spargerilor de locuinte, magazine, autoturisme, aplanarea scandalurilor in locurile si localurile publice. Ne-am remarcat rapid in randul prestatorilor de servicii similare, prin profesionalismul, eficienta si seriozitate, dovedite atat datorita managementului, cat si calitatilor personalului de executie.

 

OFERTA PRIVIND SISTEMUL INTEGRAT DE PAZA, PROTECTIE SI INTERVENTIE AL

S.C. NOVA SECURITY S.R.L.

 • Instalare sisteme de alarmare impotriva efractiilor;
 • Instalare sisteme de televiziune cu circuit inchis;
 • Intretinerea sistemelor de detectie si alarmare impotriva efractiilor;
 • Intretinerea sistemelor TV cu circuit inchis;
 • Proiectare sisteme de alarmare si sisteme TV cu circuit inchis;
 • Protectia obiectivelor economice si resedintelor private, prin posturi de paza fixe sau patrule mobile intr-un perimetru delimitat;
 • Protectie si insotire persoane fizice;
 • Interventie operativa cu echipe mobile la semnalele de hold – up, efractie, incendii, inundatii si urgente medicale;
 • Curierat rapid de documente ;
 • Monitorizarea semnalelor provenite de la sistemele locale de alarmare din obiectivele economice sau resedintele private unde se asigura paza si interventia prompta la fata locului, cu echipaje specializate;
 • Consultanta de specialitate, inclusiv tehnica, pe linia pazei si protectiei bunurilor, valorilor si persoanelor.
Sistemul integrat de paza, protectie si interventie al S.C. NOVA SECURITY S.R.L. cuprinde:
 • DEPARTAMENTUL DE PROTECTIE – PAZA SI INSOTIRE, asigura servicii calificate de profil, la unitati economice, comerciale, depozite, magazine, resedinte private, precum si la persoane fizice.
 • Acest departament realizeaza si mentinerea ordinei publice cu ocazia unor actiuni culturale, sportive, economice etc.
 • Totodata la cerere, asigura cu personal calificat, transportul, insotirea si protectia persoanelor fizice.
DEPARTAMENTUL TRANSPORT VALORI MONETARE SAU SPECIALE, asigura insotirea si securitatea transporturilor de valori deosebite (sume de bani, titluri de credit, CEC-uri, metale sau pietre pretioase, opere de cultura si arta, stiintifice sau tehnice), permanent sau ocazional, cu mijloace de transport proprii sau ale companiei beneficiarului.
Personalul de executie al societatii, cuprinde atat barbati cat si femei, este incadrat dupa o riguroasa testare si selectie, cu respectarea reglementarilor legale in materie, respectiv Legea 18/1996, este avizat de organele de politie si pregatit ulterior periodic, atat in plan teoretic cat si practic, inclusiv pe linia cunoasterii si aplicarii mijloacelor moderne de autoaparare si protectie.
Activitatea desfasurata de personalul nostru este pusa la dispozitia dvs. pentru a fi controlata in orice moment.
In cadrul serviciilor prestate ca urmare a contractului, la solicitarea dvs. putem acorda consultanta in materia reglementata de Legea 18/1996 privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, referitor la evaluarea riscurilor, intocmirea planurilor de paza, recomandari privind amenajarile interioare si exterioare cu potential de risc, depistarea locurilor de acces vulnerabile, stabilirea consemnelor de paza, etc.

S.C. NOVA SECURITY S.R.L. isi asuma raspunderea pentru pagubele pricinuite beneficiarului din culpa agentilor de paza, ca urmare a nerealizarii sarcinilor de serviciu si se obliga sa despagubeasca pe beneficiar potrivit legii. Stabilirea vinovatilor si valorii pagubelor se realizeaza in toate cazurile prin acordul partilor sau de catre organele abilitate potrivit legii. Prestatorul si beneficiarul raspund pentru faptele culpabile ale prepusilor in conformitate cu reglementarile legale de drept comun.

In toate variantele, societatea noastra asigura monitorizarea activitatii dispozitivului, printr-un supervizor de zona, precum si interventie cu echipe specializate, echipe ce sunt la dispozitia clientilor nostri 24 de ore pe zi, 365 zile pe an.

Interventia echipelor specializate, alertate de sistemul local de alarmare, sau de seful dispozitivului / postului de paza si control acces, este asigurata de catre societatea noastra, in interiorul tarifelor propuse.

Va rugam sa analizati aceasta oferta si la negocierea contractului sa ne precizam reciproc optiunile pentru gasirea unei solutii convenabile ambelor parti.

Cu stima, in speranta unei colaborari benefice de lunga durata,
S.C. NOVA SECURITY S.R.L.
); background-repeat: repeat-y;