Change to english
 
DESPRE NOI
Aveti ocazia sa aflati mai multe despre CROMA - AGENTIE INTERNATIONALA DE INVESTIGATII , accesand informatiile publicate in acest site, pentru a cunoaste si a beneficia de serviciile noastre de detectivistica privata. Va multumim ca ne-ati vizitat si va invitam sa apelati la detectivii nostri particulari pentru a fi siguri ca orice solicitare din partea dumneavoastra va fi receptata si solutionata cu profesionalism. Detectivii particulari din agentia Croma sunt profesionisti, in general fosti politisti si alte cadre care au lucrat in structuri de informatii ale statului.

Agentia de investigatii CROMA este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/9160/2000, avand codul fiscal numarul R13428760 si LICENTA DE FUNCTIONARE NR. 401.925 emisa de INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE. A fost infiintata in anul 2000 si s-a specializat in implementarea si administrarea unui sistem de protejare a intereselor comerciale ale agentilor economici si ale persoanelor fizice.Personalul Agentiei este format din profesionisti in arta investigatiei cu vasta experienta in acest domeniu. De la infiintare pana in prezent, Agentia a abordat o gama larga de domenii, unele prezentate exemplificativ in meniul "Servicii"

Cele mai importante succese le-am inregistrat in :

  • identificarea bunurilor si valorilor disparute in conditii suspecte;
  • culegerea de date in vederea reconstituirii drepturilor de succesiune;
  • informatii pre si post-maritale;
  • protectia tinerilor atrasi in diferite medii nesanatoase sau care au fugit de acasa;
  • interviuri psihologice si testari la poligraf (detector de minciuni);
  • Identificarea debitorilor si stabilirea solvabilitatii lor verificarea loialitatii personalului unor companii;
  • recomandarea si evaluarea psihologica a persoanelor care solicita angajarea pe orice functie sau in vederea recrutarii in diferite institutii militare;